Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κουφέτα Χατζηγιαννάκη

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του κουφέτου!
Τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη, βραβευμένα για την ποιότητα και τη γεύση τους από το διεθνή οργανισμό γευσιγνωσίας ITQI, θα σας συνοδεύσουν στις δικές σας παραμυθένιες στιγμές.
Aς ταξιδέψουμε μαζί ανακαλύπτοντας κάθε απολαυστική γεύση…!





Κουφέτα CHOCO NUTS

Τα κουφέτα CHOCO NUTS αποτελούν την πιο πρωτότυπη και συνάμα ποιοτική σειρά της εταιρίας Χατζηγιαννάκη. Αποτελείται από την σειρά CHOCO ALMOND ΓΕΥΣΕΙΣ, το CHOCO ΦΙΣΤΙΚΙ & το CHOCO ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ.


Η υπέροχη σοκολάτα που παρασκευάζεται από την εταιρία Χατζηγιαννάκη, η λεπτότατη επίστρωση ζάχαρης καθώς και η πλούσια ποικιλία αρωμάτων, σας υπόσχονται ένα ταξίδι γεύσης με πολλούς προορισμούς!!!
      

Κουφέτα Σοκολάτας


Τα κουφέτα σοκολάτας προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, χρωμάτων & αρωμάτων.
Η εταιρία Χατζηγιαννάκη είναι η μοναδική στην Ελλάδα που παρασκευάζει την συγκεκριμένη κατηγορία κουφέτων.
Ο πυρήνας τους αποτελείται από σοκολάτα bitter, γάλακτος ή λευκή, εξαιρετικής ποιότητας, ο οποίος επικαλύπτεται με ζάχαρη ευρωπαϊκής προέλευσης.

Κουφέτα VELVET

Η σειρά κουφέτων VELVET ALMOND είναι διακεκριμένη για την κορυφαία ποιότητά του ανάμεσα στα κλασσικά κουφέτα. Πυρήνας του κουφέτου Velvet Almond είναι το αμύγδαλο AVOLA, με παγκόσμια αναγνώριση για την άριστη ποιότητα και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά.
Το αμύγδαλο AVOLA παράγεται αποκλειστικά στο ομώνυμο χωριό της Σικελίας στην Ιταλία, σε περιορισμένες ποσότητες. Οι παράγοντες που το καθιστούν τόσο ξεχωριστό είναι η εξαίσια γεύση του, η μη βιομηχανοποιημένη παραγωγή του, η εξαιρετική του ποιότητα & το μοναδικό του σχήμα.
Το μέγεθός του είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλο αμύγδαλο, με σχήμα πλακέ & οβάλ, προσδίδοντας στο κουφέτο ξεχωριστή φινέτσα. Η λεπτότατη επικάλυψη του αμυγδάλου, με ζάχαρη ευρωπαϊκής προέλευσης, καθώς και το άψογο φινίρισμά του, συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σειράς κουφέτων VELVET ALMOND.
Η εταιρία Χατζηγιαννάκης προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα προϊόν απαράμιλλης ποιότητας, είναι η μοναδική στην Ελλάδα που έχει συμβληθεί με τον συνεταιρισμό «CONSORZIO MANDORLA DI AVOLA», μοναδικό επίσημο παραγωγό & διανομέα του αμυγδάλου AVOLA.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η επιβράβευση του κουφέτου VELVET ALMOND ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Νο8) από τον διεθνή οργανισμό γευσιγνωσίας ITQI το 2008 με την ανώτατη διάκριση των τριών αστέρων.
Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα προϊόν απόλυτης γεύσης & πολυτέλειας!Χαρακτηριστικό της σειράς κουφέτων VELVET ALMOND είναι η κορυφαία ποιότητα του κλασσικού κουφέτου.


Κουφέτα Αμυγδάλου

  

           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου